Stalen scharnierdeuren op maat

Dé perfecte stalen scharnierdeur

Bent u op zoek naar een nieuw element voor uw inrichting? Kom dan gewoon even kijken bij Brink Stalen Deuren. Wij maken graag een stalen scharnierdeur voor u waar u vele jaren van kunt genieten. Deuren die niet alleen stevig gemaakt zijn, maar ook prachtig worden afgewerkt. 

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Exclusieve stalen scharnierdeuren.

Wij verkopen stalen deuren die u nergens anders vindt. Sterker nog, de deuren die wij maken zijn allemaal uniek. Ze worden met de hand, persoonlijk door ons gemaakt, helemaal volgens de wensen die u van tevoren heeft aangegeven. Zo kunt u er straks op rekenen dat u een deur in huis heeft die niemand anders heeft. Een deur die daarnaast ook soepel open en dicht gaat en een echte eyecatcher is voor uw interieur. En naast deuren verkopen wij ook de mooiste stalen scheidingswanden voor in uw huis.

Koop bij ons een stalen scharnierdeur op maat

Als u stalen scharnierdeuren koopt, dan wilt u natuurlijk dat deze met zorg zijn gemaakt, maar ook dat er grote zorg aan de afwerking is besteed. Wij werken al onze producten af met een speciale twee componenten dtm coating. Deze coating draagt eraan bij dat u vele jaren van uw inrichting kunt genieten. Uw stalen deur wordt er jarenlang door beschermd. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om al uw vragen aan ons te stellen.

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

100% maatwerk gegarandeerd

Een prachtige scharnierdeur van staal

Bent u op zoek naar een scharnierdeur van staal? Neem dan vandaag nog contact op met Brink Stalen Deuren. Wij hebben de vaardigheid en ervaring om voor u een prachtige deur te maken waar u vele jaren met plezier gebruik van zult maken. Scharnierdeuren van staal behoren daarbij tot onze specialiteit. Wij maken voor u een scharnierdeur van staal op maat, zodat u er zeker van kunt zijn dat u straks een deur in huis heeft die perfect past. Wij doen altijd ons best om van elke deur die wij maken een mooie deur te maken met een exclusief randje.

Die mooie scharnierdeuren van staal koopt u gewoon bij Brink Stalen Deuren. We hebben de materialen en middelen om voor u een deur te maken die helemaal perfect is gemaakt. We komen graag een keer bij u langs om de maten op te meten en met u door te nemen hoe u wilt dat uw deur er precies uit komt te zien. We gaan dan voor u aan de slag om ervoor te zorgen dat u straks een scharnierdeur van staal in uw huis heeft waar u vele jaren van kunt genieten.

Of

Onze deuren

Kies voor échte ambacht

Stalen Scharnierdeur door Brink Stalen Deuren

Neem eens een kijkje op onze website als u meer wil weten over de mogelijkheden en als u foto’s wil zien van eerdere projecten die wij voor onze klanten hebben uitgevoerd. Uiteraard maken wij een project voor u dat helemaal op maat is, zodat u straks de perfecte deur in uw huis heeft staan. Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid en het leveren van een mooi product. We proberen al aan onze deuren ook een zekere vorm van exclusiviteit te geven

Een stalen scharnierdeur is een echte eye catcher in uw huis. De stoere industriële look die de deuren hebben geeft gelijk een totaal andere impressie aan uw woonkamer. Wij voorzien de stalen deuren van een 2 laags poedercoating leverbaar in verschillende RAL kleuren. Dit zorgt voor een jarenlange bescherming en kan goed tegen een stootje. Wilt u graag meer informatie of een offerte, neem gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Wij bieden stalen deuren in alle vormen en stijlen aan! Van dubbele taatsdeuren tot en met stalen scheidingswanden. Daarnaast maken wij zowel binnen- als buitendeuren van staal!

De prijzen zijn zeer afhankelijk van uw wensen. Aangezien wij 100% maatwerk leveren is iedere deur of scheidingswand uniek. Wilt u toch een prijs indicatie ontvangen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever direct een gevoel erbij krijgen? Kom dan gerust langs voor een kop koffie in onze showroom!

Een stalen taatsdeur, ook wel bekend als een pivotdeur, is een type deur dat draait rond een verticale as die zich niet aan de rand van de deur bevindt, maar in plaats daarvan ergens in het midden. Hierdoor kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien, zonder dat er een traditioneel scharnier aan de zijkant nodig is.

Onze specialisten staan u graag te woord, zowel via de telefoon als de mail. Wij beantwoorden doorgaans de mail binnen 24 uur, waardoor u snel voorzien bent van een reactie. 

Wilt u graag direct een offerte aanvragen? Dan kan dit uiteraard vrijblijvend op deze pagina. Wij handelen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk af!

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.